Pantar

Beschrijving bedrijf, welke dienstverlening of product

Pantar is het grootste werk-leerbedrijf van Amsterdam en biedt werk en begeleiding aan ruim 3000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Pantar is specialist in het overnemen van grootschalige bedrijfsprocessen. Één van onze diensten is transport. Pantar verzorgt transport van envelop tot volle vracht door heel Nederland. Ook voor stadsdistributie in Amsterdam. Alle wagens van Pantar voldoen aan de milieueisen. En daarnaast startte Pantar in 2011 met elektrisch rijden. Het streven is om de stadsdistributie zoveel mogelijk CO2 neutraal te hebben.

Pantarmedewerkers rijden in Goupil van PostNL

In samenwerking met PostNL brengen medewerkers van Pantar sinds juli 2014 pakketjes rond in Amsterdam West met een elektrische minivrachtwagen.
‘In elektrische stadsdistributie ligt de toekomst. Geen grote vrachtwagens of bestelbussen in de stad. Met de kleine wagens kun je overal makkelijk komen, ook in smalle straatjes. Duurzaam en veiliger,’ aldus Rutger van Krimpen, directeur Pantar.

GOGO Nieuw West
GOGO Nieuw-West, een samenwerking van stadsdeel Nieuw-West en Pantar, is een aanvullend vervoersconcept en werkleertraject in Nieuw-West. De elektrische GOGO wagentjes zijn schoner en dus beter voor milieu.
Nieuw West heeft weinig buslijnen. De GOGO auto’s komen, op een milieuvriendelijke manier, op plekken in het stadsdeel die slecht te bereiken zijn met het openbaar vervoer.
Ook een keer meerijden met een GOGO auto? Kijk op www.gogonieuwwest.nlgogo auto

Groenvoorziening in de stad CO2 neutraal
De ploegen die het groenwerk in de stad bijhouden rijden al vier jaar met de Goupil G3 op diverse locaties. Ook deze drie elektrische vervoersmiddelen dragen bij aan het streven om zo CO2 neutraal mogelijk te zijn.Goupil

Elektrische bedrijfsauto’s
De nieuwste aanwinsten van Pantar zijn de elektrische bedrijfswagens waarmee de medewerkers van de interieurbeplanting op pad gaan.
Bedrijfsauto's_Pantar_002

Met wie werk je samen en welke samenwerking zoek je nog?

Pantar werkt in de transport voor Gunters en Meuser, De Persgroep en RodiMedia.
Gemeente Amsterdam en PostNL zijn belangrijke partners bij de diensten waarbij milieuvriendelijk vervoer wordt gebruikt.

Wat beteken je voor de stad Amsterdam?

Pantar is dé expert in het ontwikkelen, benutten en inzetten van talenten op de werkvloer van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Groot-Amsterdam. Pantar ontwikkelt medewerkers met behulp van echt werk. Met jarenlange ervaring als werkleerbedrijf creëert Pantar meerwaarde voor medewerkers én voor werkgevers in de publieke en private sector in en om Amsterdam. Pantar is daarmee de ideale sociale partner voor bijvoorbeeld de invulling van de social return paragraaf.

FacebookTwitterGoogle+Share