De buurtboer

De Buurtboer bezorgt elektrisch… in deelauto’s

De Buurtboer maakt bij 50% van haar bezorgingen in Amsterdam gebruik van elektrisch aangedreven bestelbussen. De Buurtboer streeft ernaar om hier volledig over te stappen op elektrisch vervoer.

Wat zijn de stappen die je genomen hebt

Wij hebben de ambitie om onze bedrijfsvoering optimaal duurzaam te maken. De propositie van MisterGreen, het aanbieden van 100% elektrisch vervoer, sluit daar goed bij aan. Onze samenwerking met XP Koeriers en MisterGreen is een goed voorbeeld van wat er op het gebied van duurzaamheid bereikt kan worden als ondernemingen de krachten bundelen.

Met wie werk je samen en welke samenwerking zoek je nog?

De Buurtboer, leverancier van verse lokale lunchproducten aan bedrijven, duurzame leasemaatschappij MisterGreen en XP Koeriers bundelen de krachten. Met hun nieuwe carsharing initiatief biedt MisterGreen ook de mogelijkheid om op flexibele basis elektrische bestelbussen voor kortere periodes te huren.

Nikki Wiesman, mede-oprichter van de Buurtboer: Wij hebben de ambitie om onze bedrijfsvoering optimaal duurzaam te maken. De propositie van MisterGreen, het aanbieden van 100% elektrisch vervoer, sluit daar goed bij aan. Onze samenwerking met XP Koeriers en MisterGreen is een goed voorbeeld van wat er op het gebied van duurzaamheid bereikt kan worden als ondernemingen de krachten bundelen.

FacebookTwitterGoogle+Share