Blom BV

Blom Green Development

Blom Green Development is ontwikkeld voor het duurzaam aan- en afvoeren van bouwmaterialen en bouwstoffen naar en van de binnenstad van Amsterdam.

Blom BV heeft jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren en transporteren van dekschuiten. De afgelopen jaren is de vloot uitgebreid met koppeldekschuiten, pontons, schildersvlotten en sleepboten.

Projecten bouwlogistiek

Alle materialen, bouwstoffen, afval en grond wordt over water getransporteerd met een milieuvriendelijke sleepboot en dekschuiten. De materialen worden geladen en gelost aan onze kade.

egelantiers1

Wat beteken je voor de stad Amsterdam?

Voor leveranciers die in de binnenstad van Amsterdam goederen moeten lossen, zijn de grachten een prima alternatief voor de vrachtwagen of bestelauto. Als bedrijven hun goederenstromen gaan combineren, kan dat een enorm voordeel opleveren wat betreft snelheid, efficiëntie en duurzaamheid. Tevens verbetert hierdoor de bereikbaarheid en de luchtkwaliteit van de binnenstad. TNO (zie Samenwerking in Amsterdamse Bouwlogistiek) heeft de positieve effecten van een samenwerkingsverband op het gebied van bouwlogistiek onderzocht, waarbij enkele Amsterdamse havenbedrijven een prominente rol spelen.

FacebookTwitterGoogle+Share