BREIKERS Café Emissievrij 2025: hoe pak je dat aan?

16-feb-2017-180x180De Metropoolregio Amsterdam groeit en bloeit. Een positieve ontwikkeling met minder positieve bijeffecten: meer druk op de toch al schaarse ruimte en een afnemende luchtkwaliteit. Daarom moet het goederenvervoer slimmer en schoner, ook volgens het nieuwe college van B&W van Amsterdam.
Zero emissie in 2025, dat is de ambitie in de Green Deal ZES. Dat betekent: nieuwe logistieke concepten, bundeling van vrachten, zero-emissie voertuigen én andere vervoersvormen. Wat zijn de consequenties voor je organisatie en de afspraken met toeleveranciers? Welke oplossingen zijn bewezen effectief? Duurzame woensdag 10 oktober ben je – samen met je collega van Inkoop en/of Facilitair – van harte welkom bij Proeflokaal De Prael Houthavens. Onder leiding van Meindert Schut van BNR Nieuwsradio word je volledig bijgepraat over dit actuele én urgente onderwerp.
 

Vijf redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

  1. Er is alle gelegenheid om kennis uit te wisselen met collega professionals over duurzame inkoop en logistiek.
  2. Jan van Deudekom, specialist in zero-emissie verhuizingen en oprichter van een hub voor uitstootvrije, gebundelde facilitaire leveringen zoals koffie, papier en toiletartikelen voor kantoren, instellingen en ziekenhuizen, deelt zijn visie.
  3. Ruud Dekkers, Operational Director van Suez Regio Randstad Noord, deelt zijn ervaringen met het succesvolle circulaire afvalproject in Amsterdam Zuid-Oost.
  4. Simon de Rijke, onderzoeker Logistiek aan de Hogeschool van Amsterdam geeft zijn visie op de verschillende initiatieven in de Metropoolregio en vertelt hoe je, als ‘ontvangende partij’, kunt anticiperen op 2025.
  5. Initiatiefnemers van het Zuidas convenant vertellen welke eisen zij stellen aan hun leveranciers, op weg naar 2025.
BREIKERS organiseert dit café in samenwerking met Slim en Schoon 2025, een netwerk van bedrijven die écht werk maken van slim en schoon vervoer door de stad. Meer informatie over dit netwerk vind je hier. Kortom, een editie van het BREIKERS Café om niet te missen. Bovendien de perfecte gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met onze nieuwe directeur Rein Aarts.  

In het kort

  • Woensdag 10 oktober
  • Inloop: 16.00 – 16.30 uur
  • Programma: 16.30 – 17.30 uur
  • Netwerkborrel: 17.30 – 18.30 uur
  • Proeflokaal De Prael Houthavens, Nieuwe Hemweg 2, 1013 BG Amsterdam
Het Proeflokaal is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald).  

Meld je hier aan!

Share