Attentie gebruikers van lichte elektrische vrachtvoertuigen!

Het Urban Techonology departement van de HVA roept alle gebruikers van lichte elektrische vrachtvoertuigen (LEVV) op om een enquête in te vullen over het gebruik van deze voertuigen. In opdracht van Connekt werken Loendersloot Groep, de Hogeschool van Amsterdam en Fietsdiensten.nl aan het project LEVV-NL.

Doel van het onderzoek
Het doel van LEVV-NL is om inzicht te krijgen in het aantal bedrijven dat LEVV’s gebruikt, wat de ervaringen zijn, en het aantal LEVV’s dat nu en naar verwachting in 2020 door Nederland rijdt. Met deze kennis kunnen we lokale, regionale en nationale beleidsmakers overtuigen van het belang van goede voorzieningen voor LEVV's.
LEVV-NL is onderdeel van het 2-jarige onderzoeksproject LEVV-LOGIC.

levv-logic Deelname en resultaten
De resultaten van deze enquête worden geanonimiseerd en samengevoegd, zodat het niet mogelijk zal zijn om individuele bedrijven te identificeren. Indien u een mailadres opgeeft, zal het eindrapport u na afloop van het project toegestuurd worden. Onder de respondenten wordt een promotiepakket t.w.v. EUR 250 verloot.

Hier zien we een kijkje in de keuken van de LEVV's en de onderzoeken die er op dit moment plaatsvinden:

Ondernemers logistiek aan het woord over proef met LEVV’s from Amsterdam Logistics on Vimeo.

Contact
Voor meer informatie over de vragenlijst kunt u contact opnemen met Bas Hendriksen (Loendersloot Groep): bas@loenderslootgroep.nl

bron: Urban Technology HVA
FacebookTwitterGoogle+Share

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *