7 november: Mini-symposium Slimme Logistiek Bedrijfsafval

Dit mini-symposium draait om slimme logistiek en gescheiden inzameling van bedrijfsafval. Wat zijn veelbelovende initiatieven en wat is hun potentie? Wat kunnen we van de markt verwachten? Welke rol hebben gemeenten eigenlijk in de inzameling van bedrijfsafval?

Dit en meer komt aan bod op 7 november in Utrecht. Symposium-voorzitter Gijs Langeveld trapt de dag af, waarna onderzoeker stedelijke afvallogistiek en ‘keynote speaker’ Simon de Rijke van de HvA zijn licht op het onderwerp zal schijnen. Aansluitend vertellen verschillende stakeholders en experts vanuit hun perspectief op welke manier ze bezig zijn met de logistiek van bedrijfsafval. Als afsluiting gaan we het debat met experts en elkaar aan tijdens de paneldiscussie, waarbij we op zoek gaan naar het antwoord op de vraag: hoe ziet de logistiek van bedrijfsafval in de toekomst eruit?

Lees hier meer over het programma en meld je hier aan.


4 december: Symposium It’s all electric

Voor fleet- en mobilitymanagers, overheden en marktpartijen op zoek naar mogelijkheden om elektrificatie van wagenparken te versnellen via kennisdeling, -ontwikkeling en best practices.

Op 4 december word je in één dag bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en krijg je recente voorbeelden uit de praktijk. Je krijgt inzicht in de obstakels en valkuilen bij EV-transitie en de juiste handvatten om deze te ontwijken. Interessant is dat er ‘s middags een aparte sessie is ‘Bestelbus: van boodschap tot bouwplaats’ met aandacht voor de huidige en toekomstige mogelijkheden en voor ‘samen aan de slag met schone stadsdistributie. Het symposium vindt plaats in Amsterdam.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie, aanmelden en locatie.

 

Share